top of page

  Ενημέρωση 6/1 και ώρα 23.00:

  Έπειτα από επιτόπιο έλεγχο το ορεινό πέρασμα στην αρχή της διαδρομής είναι αδιάβατο. Το ίδιο, πιθανόν να ισχύει σε λίγες ώρες για το πέρασμα από την Κίρκη.

  Ως εκ τούτου λόγω των κλειστών "περασμάτων", και εφόσον οι συνθήκες το πρωί επιτρέπουν την εκκίνηση (δηλαδή μη ύπαρξη ολικού παγετού"), το brevet ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

 

1. Η διαδρομή είναι:   http://www.openrunner.com/index.php?id=6914540 

2. Η ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ μετατίθεται για 09.00

3. Τα κοντρόλ θα είναι:

  • 66 Κομοτηνή

  • 133 Αλεξανδρούπολη

  • 163 Αρδάνι

  • 200 Αλεξανδρούπολη 

3. Σε περίπτωση ολικού παγετού, είτε εάν το "πέρασμα" προς Μεστη (στο 20ο χλμ) είναι αδιάβατο τότε το brevet θα διεξαχθεί στις 21/1 με την αρχική διαδρομή.

Φίλες και φίλοι μπρεβετάδες,

 

  Η μπρεβετο-χρονιά μας είναι προγραμματισμένη να αρχίσει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στην Αλεξανδρούπολη, με το 200άρι "Γύρος Έβρου - Ροδόπης" που διοργανώνει το Ble Cycling Club. 

 

  Στο Ble Cycling Club, η ασφάλεια των συμμετεχόντων στις διοργανώσεις του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα! Με δεδομένες τις προβλέψεις καιρού, είναι πιθανό να χρειαστεί τροποποίηση της διαδρομής του συγκεκριμένου brevet ή ακόμα και αναβολή της διεξαγωγής του.

 

  Συγκεκριμένα:

 

  • Σε περίπτωση που τμήματα της προκαθορισμένης διαδρομής είναι απροσπέλαστα λόγω χιονόπτωσης, θα δοθεί εναλλακτική διαδρομή. 

  • Σε περίπτωση εκτεταμένης ύπαρξης πάγου στο δρόμο, το brevet θα αναβληθεί για επόμενη, κοντινή ημερομηνία.

  Η απόφαση για την καταλληλότητα της διαδρομής θα παρθεί λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση.

 

Για τα παραπάνω, το Ble Cycling Club βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με τη ΛΕ.ΠΟ.Τ.Ε (ARG), και με γνώμονα τις αρχές της Audax Club Parisien.

  Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Tο ΔΣ του Ble Cycling Club

 

  Ώρα εκκίνησης 08.00

 

  Η ΜΠΛΕ, για τρίτη συνεχή χρονιά ανοίγει την ημερολογιακή ποδηλατική χρονιά με αυτό το brevet.

  Η δυσκολία του δεν έγκειται στο τερέν αλλά στις χαμηλές θερμοκρασίες του Ιανουαρίου. Μια διαδρομή που σε μια άλλη εποχή θα ήταν ένα εύκολο-μέτριο brevet.

 

  Το 2015 και το 2016 brevet διεξήχθη με τσουχτερό κρύο και σε σημεία με παγωμένο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια της πρώτης και μόνο ανάβασης. Παρόλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα. Όμως όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά καιρικά φαινόμενα.

 

  Τα σημεία ελέγχου θα είναι μη επανδρωμένα, συνεπώς θα πρέπει να ακολουθούνται πλήρως οι αντίστοιχοι κανόνες των BRM (δείτε εδώ), άρθρο 9.

 

 Αποδεικτικό διέλευσης μπορεί να είναι κάτι από τα εξής:

  • Απόδειξη καταστήματος όπου να φαίνεται ευκρινώς η διεύθυνση της επιχείρησης και η ώρα έκδοσης της απόδειξης

  • Σφραγίδα στην κάρτα brevet από κάποια τοπική επιχείρηση, στην οποία να φαίνεται η διεύθυνση. 

  • Απόδειξη από ΑΤΜ τράπεζας όπου θα φαίνεται ο κωδικός καταστήματος.

​Φυσικά θα πρέπει εσείς να συμπληρώσετε την ώρα άφιξης στην κάρτα σας. Και εννοείται πως ο κάθε ποδηλάτης θα πρέπει να έχει το δικό του αποδεικτικό διέλευσης, ασχέτως αν έχει παρέα ή είναι σε κάποιο γκρουπ.

 Φθάνοντας στον τερματισμό τα αποδεικτικα ελέγχου θα εξεταστουν για την ορθότητά τους (αν ο ποδηλάτης το έχει στην κατοχή του, την ώρα διέλευσης, τη διεύθυνση).

Κατεστραμμένα, μη ευκρινή και ξεχασμένα αποδεικτικά διέλευσης θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με την έλλειψη μιας σφραγίδας από control, δηλαδή το αποκλεισμό του ποδηλάτη.

 

  Τονίζεται πως το καλύτερο στοιχείο διέλευσης από ένα μέρος, φυσικά είναι η σφραγίδα, διότι αποκλείεται να χαθεί!

 

  Υπενθυμίζεται πως όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν μαζί τους αντανακλαστικό  γιλέκο και φώτα εμπρός και πίσω (κανονικά φώτα, όχι ψείρες) και είναι υποχρεωτική η χρήση τους σε όλες τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού (ομίχλή, καταιγίδα κ.α. και φυσικά ύστερα από τη δύση του Ηλίου).

 

 

  Όποιος θέλει να λάβει μέρος στο brevet, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή τηλεφωνικά στον αριθμό 6948 007433 καθημερινά και ώρες 20.00-22.00 μέχρι την Τετάρτη 4/1, δηλώνοντας Επώνυμο, όνομα και αριθμό μητρώου.

  Η παράδοση των καρτών θα γίνει στο "Coffee Lounge Bar ZUCCA"  Μεσολογγίου 1, απέναντι από το Φάρο, το Σάββατο 7/1 (ημέρα εκκίνησης) 07.00-07.30 αυστηρά

  Το κόστος της κάρτας είναι 5 ευρώ, και αυτό του μεταλλίου, εφόσον τερματίσετε και το επιθυμείτε, είναι 10 ευρώ.

 

  Η εκκίνηση, ο τερματισμός, και η παραλαβή καρτών θα γίνουν στον εν λόγω καφέ, "Coffee Lounge Bar ZUCCA"  Μεσολογγίου 1, απέναντι από τον Φάρο.

7/1/2017

Brevet 200 χλμ

Γύρος Έβρου - Ροδόπης

 

bottom of page