top of page

15/11/2014

Brevet 200 χλμ. 

Χαλκίδα - Β. Εύβοια - Χαλκίδα

τ

Τερματίσαντες

  Εκκίνηση στις 08.00 δεν θα είναι μαζική. Θα γίνεται παραλαβή καρτών στην εκκίνηση και ο κάθε ποδηλάτης θα λαμβάνει την πραγματική ώρα εκκίνησης. Η παραλαβή των καρτών θα ξεκινήσει στις 7.30

 

Η Εύβοια ειδικά προς το τέλος του Οκτώβρη έχει ένα πρόσωπο στα Βόρεια που αφήνει έκπληκτους όσους πεταλάρουν εκεί...

  Όλα τα χρώματα από τα πλατανόφυλλα με τη μυρωδιά από τη βρεγμένη γη αποτυπώνονται βαθιά στη μνήμη όσων έχουν έρθει στο κλασσικό πια brevet της Εύβοιας. 

  Η διαδρομή ξεκινά από τη Χαλκίδα προς τα Ψαχνά και μετά η ανηφόρα του Αγίου με τις σχετικά νορμάλ ανηφόρες  θα μας φέρει στο πρώτο κοντρόλ στην Αγία Άννα.

  Μετά από άλλη μια ανάβαση προς κερασιά θα συναντήσουμε την κατάβαση προς Όσιο Δαυίδ και μετά το γνωστό μας χωριουδάκι το Καλαμούδι όπου θα έχουμε και το δεύτερο κοντρόλ, με τις γνωστές μακαρονάδες.

  Από κει και μετά η διαδρομή είναι ακόμα πιο βατή με εξαίρεση μια ανηφόρα στην Λίμνη η οποία είναι μικρή σε διάρκεια αλλά ζόρικη σε κλίση.

  Ακολουθεί το "εύκολο" κομμάτι μέχρι το Προκόπι όπου θα ανηφορίσουμε για ακόμα μια φορά τον "Άγιο" αυτή τη φορά με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.
  Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το κλασσικό brevet της Εύβοιας.

 

  Οι εγγραφές όπως και σε όλα τα brevets της ΜΠΛΕ  είναι ηλεκτρονικές.

 

  Δείτε πως το όνομά σας καταγράφηκε ΕΔΩ


  Η διαδρομή εδώ: http://connect.garmin.com/activity/122966053

 

  Roadbook εδώ

 

   Προσοχή: Ο τερματισμός έχει μετακινηθεί λίγα μέτρα πιο πίσω, στη μπυραρία Red Fox 

bottom of page