top of page

25/05/2019 

Έκπληξη (Σχινιάς)

brevet 200 χλμ.

Τι είναι πια αυτή η “Έκπληξη”;

Είναι ένα brevet 200 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό τον “Μωραΐτη” στον Σχινιά.

  Το ονομάσαμε έτσι καθώς αποτελεί έκπληξη η διαδρομή του, μιας και δεν έχουμε δημοσιεύσει κανένα αρχείο gpx ούτε το roadbook.

 

   Και πού θα πάω;;;

 

  Στην εκκίνηση θα σας δοθεί το roadbook μέχρι το πρώτο σημείο ελέγχου. Από εκεί θα πάρετε το φύλλο διαδρομής για το επόμενο σημείο ελέγχου και ούτω καθεξής. Τα σημεία ελέγχου είναι όλα σε χαμηλά υψόμετρα (δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει κάποιος το κοντρόλ χρονικά επειδή είναι ψηλά δηλαδή)

 

  Και τι να περιμένω;;;

 

  

-Υψομετρικά

  Το brevet στους διάφορους χάρτες που δοκιμάσαμε μας έβγαλε από 2100 έως 2400 υψομετρικά. Το Preride έδειξε 2000 ακριβώς. Δεν ξέρουμε τι θα δείξει το “εργαλείο” σας, αλλά με τα παραπάνω έχετε μια εικόνα. Εξάλλου ακόμη και σε brevets με γνωστά υψομετρικά γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων για τον ακριβή αριθμό του denivele. Έτσι κι αλλιώς, τα υψομετρικά είναι... αυτά που είναι! Επίσης να σας πούμε πως κανένας χάρτης, ούτε το preride μας έδειξε υψόμετρο άνω των 800μ. Τέλος αν βρείτε κάποια μικρά “ντουβάρια” στη διαδρομή, έχουμε κι από αυτά!

 

 

-Πλοήγηση

  Στη διάρκεια της διαδρομής γενικά υπάρχουν ταμπέλες οδοσήμανσης εκτός από δυο – τρεις στροφές που θέλουν προσοχή καθώς θα πρέπει να στρίψετε με περιγραφή τοποθεσίας.  Στο φύλλο διαδρομής τα “δύσκολα” σημεία είναι με πορτοκαλί, και όπου βλέπετε μπλε χρώμα είναι τοπωνύμιο το οποίο φαίνεται σε ταμπέλα. Γενικά θα είναι ακόμη πιο λεπτομερές σε σχέση με τα ήδη λεπτομερή roadbooks της ΜΠΛΕ. Φυσικά όπου είναι πιθανή κάποια παράκαμψη θα υπάρχει και το αντίστοιχο κρυφό κοντρολ.

 

-Τοπία

  Η διαδρομή κινείται σε παραλιακά, πεδινά και ορεινά μέρη. Υπάρχουν περάσματα από αστικό ιστό, από υπέροχες τοποθεσίες, αλλά και μερικά πιθανώς άσχημα μέρη. Εξάλλου η ζωή είναι έτσι, με όμορφες και άσχημες στιγμές... Σε αρκετά από τα χιλιόμετρα έχουν περάσει κι άλλα brevets,  αλλά δεδομένης της τοποθεσίας που έχει απλωθεί γεωγραφικά η εκδήλωση υπάρχουν και μέρη που πιθανόν κάποιοι να μην έχουν καν επισκεφθεί, πόσο δε, brevet.

 

  Να έρθω;;;

 

  Όχι αν είσαι γρήγορος και βιάζεσαι, δεν θα μπορείς να πας με το κεφάλι κάτω.

  Όχι αν φοβάσαι μη χαθείς, καθώς αυτό είναι πιθανό στα λίγο πιο άγνωστα μέρη.

  Όχι αν θα γκρινιάζεις για το κόστος της συμμετοχής, τις παροχές ή τη διοργάνωση εν γένη.

  Όχι αν είναι να λeς “μα καλά, πού μας φέρατε εδώ”. 

  Όχι αν δεν θες να λάβεις μέρος σε ένα “πείραμα απλότητας”. 

 

  Αν, όμως, νιώθεις έτοιμος να περάσεις καλά το Σάββατό σου, με όμορφη παρέα, εντός της Αττικής, να “παίξεις” ποδηλασία αντί απλά να κάνεις άλλο ένα brevet 200 χιλιόμετρα αυτό είναι για σένα!

 

 Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε 8.30 την πλοήγησή μας.

 

 

Εγγραφές

 

Το κόστος της συμμετοχής είναι 10 Ευρώ. Εγγραφές θα γίνουν ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικής κατάθεσης (δεν υπάρχει κάποια φόρμα ίντερνετ) στον λογαριασμό της ΜΠΛΕ. Καταληκτική ημερομηνία και ώρα: Τετάρτη 22/5, 19.00 ΑΥΣΤΗΡΑ (να έχει φανεί στους παρακάτω λογαριασμούς, αλλιώς θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μετά από το τέλος της διοργάνωσης). ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Εθνική Τράπεζα (δικαιούχος ΜΠΛΕ Ποδηλατοτουριστική λέσχη) 52120154209

IBAN: GR7401105210000052120154209

 

Τράπεζα Πειραιώς (δικαιούχος Καραγιώργης Ιωάννης) 5065037834427

ΙΒΑΝ:GR0401720650005065037834427

 

Alpha Bank (δικαιούχος Καραγιώργης Ιωάννης) 648002101030026

IBAN: GR8801406480648002101030026

 

Ως αιτιολογία θα πρέπει αν αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου και ύστερα το επώνυμο (πχ 5134 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ). Σε περίπτωση μίας κατάθεσης για πολλά άτομα παρακαλούμε η αιτιολογία να γίνεται με πρώτα όλους τους ΑΜ και ύστερα όλα τα επώνυμα (πχ 5134, 6215 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΑΚΗΣ).

Παρακαλούμε οποιεσδήποτε χρεώσεις λόγω μεταφοράς από άλλη τράπεζα να μην επιβαρύνουν τη ΜΠΛΕ, αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η εγγραφή σας.

Υπενθυμίζεται σε όλους τους συμμετέχοντες πως είναι υποχρεωτικό να έχουν μαζί τους αντανακλαστικό γιλέκο, και λειτουργικά φώτα εμπρός και πίσω. Δείτε τον κανονισμός και τις πληροφορίες εδώ http://brevets.gr/images/Reflective_vest.pdf

Θα διενεργηθεί τεχνικός έλεγχος για τα παραπάνω στην εκκίνηση. Δεν θα δοθεί κάρτα σε συμμετέχοντα που δεν πληροί τις προϋποθέσεις

bottom of page