top of page

28/04/2018 

BLE 300 Χίος

 

  Ώρα εκκίνησης 07.00. 

 

  Λίγο μετά την ανάσταση του Κυρίου κ λίγο πριν αρχίσουν να "δακρύζουν" τα μαστίχια, θα διεξαχθεί το brevet της Χίου.

  Σε μια καινούρια σχεδίαση και σε μια προσπάθεια να "πέσουν" τα υψομετρικό θα μαζευτούμε στην πλατεία του νησιού, στις 7 παρά, στο γνωστό μας σημείο. Στον φούρνο του Μαϊστράλη.

  Παραλαβή καρτών, σφράγισμα και εκκίνηση στις 07.00. Θα ξεκινήσουμε βόρεια προς το Καρδάμυλα, ώστε να θαυμάσουμε τις Οινούσσες και το βουνό του Πελλιναιου. Αμάδες, Βίκυ και Κάμπια και συνεχόμενα πάνω κάτω θα μας ρίξουν στην αγκαλιά της καστροπολιτείας της Βολισσού.

  Θα πάμε αυτή την φορά προς την παραλία της Λήμνου, όχι προς τα βουνά της Αμανής. Σφράγισμα στο ξενοδοχείο του χωριού κι επιστροφή προς τα πίσω ώστε να κατευθυνθούμε προς τα νότια κ συγκεκριμένα μέσω Λιθίου κι Ελάτας στο λιμάνι των Μεστών.

  Σφράγισμα στην ταβέρνα και κατεύθυνση ανατολικά αυτή τη φορά προς τα ξακουστά Μαύρα Βόλια (ή Μαύρος Γυαλός).

  Ξεκούραση για λίγο (οι θαρραλέοι μπορούν να κάνουν μια βουτιά στα κρύα νερά της παραλίας -θα υπάρχουν διαθέσιμες πετσέτες!!! εκτός από μπισκότα). Επιστροφή στο κέντρο της πόλης, μέσω Νένητων και Μέγα Λιμνιώνα όπου στον φούρνο του Μαϊστράλη θα περιμένει όλους, εκτός από τα αλμύρα του Κώστα, μια λαχταριστή μακαρονάδα ώστε να βγουν τα υπόλοιπα 120 χλμ. Τα πολλά πάνω κάτω ανάμεσα στα χωριά Αρμόλια, Πυργί, Ελάτα, Βάσσα, Άγιος Γεώργιος Συκούσης θα μας ρίξουν στην μεγάλη κατηφόρα του Προβατά, μέσω του περιφερειακού, προς το Αίπος, ώστε να βρούμε το τελευταίο κοντρόλ στο χωριό Πυτιός.

  Τα υπόλοιπα λίγα χιλιόμετρα που απομένουν θα μας ρίξουν στην αγκαλιά του λιμανιού της Χίου και πιο συγκεκριμένα σε αυτή του Σιδερή στο "Παγωτομανία" ώστε να γευτούμε το παγωτό του....και όχι μόνο...

 

  Έκτος από την πληρωμή της συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλώ να γνωστοποιησετε την συμμετοχή σας στο 6932443579 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018. 

 

Πάνος

 

One LIFE, LIVE it.

  Εγγραφές (παρακαλούμε οι καταθέσεις να γίνουν από τις 13/4 και ύστερα)

Το κόστος της συμμετοχής είναι 10 Ευρώ. Εγγραφές θα γίνουν ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικής κατάθεσης (δεν υπάρχει κάποια φόρμα ίντερνετ) στον λογαριασμό της ΜΠΛΕ. Καταληκτική ημερομηνία και ώρα: Πέμπτη 26/4, 19.00 ΑΥΣΤΗΡΑ (να έχει φανεί στο λογαριασμό της ΜΠΛΕ, αλλιώς θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μετά από το τέλος της διοργάνωσης).

Εθνική Τράπεζα (δικαιούχος ΜΠΛΕ Ποδηλατοτουριστική λέσχη) 52120154209

IBAN: GR7401105210000052120154209

Ως αιτιολογία θα πρέπει αν αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου και ύστερα το επώνυμο (πχ 5134 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ). Σε περίπτωση μίας κατάθεσης για πολλά άτομα παρακαλούμε η αιτιολογία να γίνεται με πρώτα όλους τους ΑΜ και ύστερα όλα τα επώνυμα (πχ 5134, 6215 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΑΚΗΣ).

Παρακαλούμε οποιεσδήποτε χρεώσεις λόγω μεταφοράς από άλλη τράπεζα να μην επιβαρύνουν τη ΜΠΛΕ, αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η εγγραφή σας.

Το κόστος του μεταλλίου στον τερματισμό είναι 10 Ευρώ.

  Παρακαλούμε να είστε στο σημείο εκκίνησης μισή ώρα νωρίτερα για την παραλαβή της κάρτας

 

 

bottom of page